ΒΟΛΛΕΙ: Τρίτη θέση στα Βαλκάνια για τους παμπαίδες με συμμετοχή 2 αθλητών μας

Πολλά συγχαρητήρια στην  Εθνική μας ομάδα Βόλλευ Παμπαίδων (Κ17)  για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές του συλλόγου μας  Σγουρό Αλέξανδρο  και  Καούνη Νικόλαο  που συμμετείχαν σε αυτή την Εθνική ομάδα και να τους ευχηθούμε να έχουν πάντοτε αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες.

Τρίτη θέση στα Βαλκάνια για τους παμπαίδες

Mε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη και το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 η Εθνική Παμπαίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου επικρατώντας με 3-0 σετ της Σερβίας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Οι οικοδεσπότες Τούρκοι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό με 3-1 σετ την Βουλγαρία.
Με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες και το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επιστρέφει στην Ελλάδα η “γαλανόλευκη”, η οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία καθ’όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Στον μικρό τελικό, οι παίκτες του Γιώργου Μπακοδήμου επέβαλαν τον ρυθμό τους και με εξαίρεση το τρίτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη.
Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-14, 26-24)

ΕΛΛΑΔΑ (Μπακοδήμος): Χριστόπουλος, Νανόπουλος Α., Μαρσέλλος, Θεοδόσης, Τοκαμάνης, Στρίκκα / Νανόπουλος Ηλ. (λ), Πετσιάς, Σγουρός, Σερεμέτης, Καούνης.
ΣΕΡΒΙΑ (Μιχαήλοβιτς): Προυσέβι, Πέροβιτς, Γιοβάνοβιτς, Σιμόν, Κούλιμπρκ, Ίλιτς / Βούλοβιτς (λ), Πούζοβιτς, Στάρτσεβιτς, Ντερμάνοβιτς.