ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΡΔΙΚΗΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΡΔΙΚΗΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη ανανέωση της συνεργασία της με το Βιβλιοπωλείο Αφοι ΠΕΡΔΙΚΗ.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά του στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη και υποστήριξη στον σύλλογο μας.

Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται από το 1925 στην Καλλιθέα σε ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ. με τμήμα οργανωμένου βιβλιοπωλείου, τμήμα χαρτικών, γραφικών, σχολικών, εκπαιδευτικών ειδών, αναλωσίμων μηχανών γραφείου καθώς και παιχνιδιών.

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την προσωπική επαφή σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ποικιλία επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων, καθώς και εξυπηρέτηση από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ικανό να αντιληφθεί τις ανάγκες του πελάτη.

Στο Βιβλιοπωλείο Περδίκης οργανώνονται παιδικές διαδραστικές εκδηλώσεις βιβλίων από παιδοεμψυχωτές, καλλιτεχνικά εργαστήρια και εργαστήρια ρομποτικής με στόχο την βιωματική μάθηση των παιδιών στον φυσικό χώρο του βιβλίου, της τέχνης και της επιστήμης.

Το COPY CENTER λειτουργεί ως ξεχωριστό τμήμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Βιβλιοπωλείου Περδίκης και καλύπτει μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών όπως εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίες πλαστικοποιήσεις κ.α.

Το Βιβλιοπωλείο Περδίκης τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με το φυσικό κατάστημα, έχει ξεκινήσει δυναμικά την δράση του στο e-commerce προτείνοντας όλο και περισσότερα προϊόντα από τις κατηγορίες του φυσικού καταστήματος.