Το νέο Ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ 2016-17

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

11 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 

H επιτροπή μπάσκετ του EΣΠEPΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή τριών δικών της παιδιών ,που προέρχονται από τις υποδομές της ,στην ανδρική της ομάδα.
IMG_4968IMG_4967IMG_4965
  Πρόκειται για τους , ANTΩNH ΔAXPETZH (από ΠEIPAIKO) , ΓIΩPΓO BΛAΣΣOΠOYΛO (από ΦEA) και KΩΣTA ΣKOYΦΑΚΗ (από ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ).
Μάλιστα οι δύο πρώτοι είναι μέλη της χρυσής γενιάς των 87άρηδων που κατέκτησαν το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ EΛΛAΔOΣ EΦHBΩN το 2006.
IMG_4970IMG_4964.IMG_4971
 
Επίσης η επιτροπή ανακοινώνει και την απόκτηση των νέων και πολλά υποσχόμενων , PAΦAHΛ ΠETAΛA (από APH NIKAIAΣ) , NIKOΥ MIXAHΛIΔH (από AΣTEPA ΠEPIΣTEPIOY)και του XPHΣTOY ΔOYTΣINH (από OΛYMΠIAKO KAPΔITΣAΣ.

IMG_4973

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΔΟΥΤΣΙΝΗ , ΠΕΤΑΛΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΣΚΟΥΦΑΚΗ, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΔΑΧΡΕΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ COACH ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ


Mε την ομάδα μας επίσης συνεχίζουν και οι προερχόμενοι από τις υποδομές της και καταξιωμένοι αθλητές της ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ , ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΣ , ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΧΑΡΟΥΝΙ , ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΥΝΙ , ΣΤΑΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΟΥΙΔΗΣ, ΠΑΡΙΣ ΤΑΧΥΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΙΜΩΝ ΚΑΡΔΑΚΑΡΗΣ.
O EΣΠEPOΣ για άλλη μία χρονιά δείχνει τον δρόμο και ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝΤΑΣ χτίζει μία ομάδα που αποτελείται από 11 αθλητές γέννημα θρέμμα EΣΠEPIΩTEΣ και αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίνει βάση στα δικά του παιδιά και στις υποδομές του. Τέλος μαζί μας συνεχίζουν και οι “ΕΣΠΕΡΙΩΤΕΣ” μετά τα τόσα χρόνια παραμονής τους στην ομάδα , ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΣΚΟΡΗΣ 5η χρονιά , ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΙΔΗΣ 4η χρονιά , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΓΚΑΣ 2η χρονιά και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ 2η χρονιά.
Τέλος έχουμε την μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε ότι και για την επόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής και φίλος του ΕΣΠΕΡΟΥ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ με τον βοηθό του ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΨΑ.
IMG_4974 (1)