Θετικό μήνυμα για το μέλλον στην κοπή της πίτας του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ 2016.

            Με απόλυτη επιτυχία, λάμψη και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας του Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Έσπερος στο κλειστό γήπεδο του ΕΣΠΕΡΟΥ για το 2016.  Πάνω από επτακόσια άτομα κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο του ΕΣΠΕΡΟΥ.

1
 
 
1
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΕΣΠΕΡΟΥ με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια, παλιούς και νέους φίλους, αλλά και εκπροσώπους του Δήμου Καλλιθέας και της πολιτείας, των ομοσπονδιών και των χορηγών που υποστηρίζουν ενεργά το έργο του.
            Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ πολλών άλλων το παρόν στη χθεσινή γιορτή έδωσε:
ο Δήμαρχος Καλλιθέας  κ. Δημήτρης Κάρναβος  και οι
κος Ευάγγελος Μπαρμπάκος ( Αντιδήμαρχος  Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων),
κα Άννα Γιαννάκου – Πάσχου  ( Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής)
κος Μανώλης Κωστάκης ( Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Τοπικής Ανάπτυξης)
κος Γεώργιος Κυριακόπουλος ( Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του δημότη)
Ο κος Ευσταθίου Κωσταντίνος Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’»  
Η κα Βάσω Μαργαρίτη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης  «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»
Ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  « Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
κος Σωτήρης Καρβέλας ( Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών « ΕΛΠΙΣ» Ιατρός)
κος Κωνσταντίνος Κόκουλος  ( Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)
κος Γεώργιος Κουτσογιάννης (Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)
κα Νατάσα Αδαμοπούλου ( Δημοτική Σύμβουλος)
κος Βαγγέλης Ανδρεάδης ( Δημοτικός Σύμβουλος)
κος Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος ( Δημοτικός Σύμβουλος)
κος Tάσος Καλογερόπουλος ( Δημοτικός Σύμβουλος)
κος Ιωάννης Ερμιζάς ( Δημοτικός Σύμβουλος)
κος Φωτόπουλος  ( Δημοτικός Σύμβουλος)
κα Παπαδοπούλου ( Δημοτικός Σύμβουλος)
κος Δημάκος (Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ)
κος Τσίχλας ( Ταμίας ΕΣΚΑΝΑ)
κος Ανδριανός Παυλόπουλος  (Μέλος ΔΣ αθλητικού οργανισμού)
Οι έφοροι των Γηπέδων κος Ντίνος και κος θωμάς Σκληρός
Παρευρέθησαν επίσης οι εκπρόσωποι Χορηγών, παλαίμαχοι αθλητές και φίλοι του ΕΣΠΕΡΟΥ και ο Αντώνης Τσάτσο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ .
 
Η Τελετή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των εκλεκτών προσκεκλημένων, των μελών των αθλητών και των φίλων του Εσπέρου.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ κ. Απόστολος Κατσιαβριάς, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία καλή χρονιά και χρόνια πολλά  και επισήμανε ότι :
«Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγαπητοί καλεσμένοι, Αγαπητοί Γονείς και παιδιά,
Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου μας, σας καλωσορίζω στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας και για την φετινή χρονιά και εύχομαι σε όλους σας το 2016 να είναι μια  δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες.
 Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα του ιστορικού μας συλλόγου ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ καλή επιτυχία στους αγώνες τους. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές μας στους οποίους ευχόμαστε  δύναμη και επιμονή για την κατάκτηση των στόχων τους.  
Η έναρξη κάθε νέας  χρονιάς, αποτελεί την εκκίνηση μιας καινούργιας  περιόδου για τους αθλητές μας, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις, με πνεύμα ισχυρό  όπως ορίζουν τα αθλητικά ιδεώδη.
Την χρονιά που μας πέρασε, ο Σύλλογός μας διεκδίκησε και τελικά υλοποίησε αρκετούς από τους στόχους που είχε θέσει. Όλα αυτά, βέβαια, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων που δουλεύουν για το καλό του Συλλόγου διαθέτοντας πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή. Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα μέλη του Δ.Σ αλλά εξίσου και στους εφόρους μας καθώς και στους ανθρώπους που φροντίζουν τα γήπεδα. Τους ευχαριστούμε όλους  πολύ για την συμβολή τους. Δείξαμε ότι θέλουμε έναν σύλλογο δυνατό όπως του αξίζει και όλοι μαζί δουλέψαμε για αυτό.
Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας , όλοι εμείς πιστεύουμε  στη δύναμη του Αθλητισμού, συμπαραστεκόμαστε στα παιδιά μας, τους αθλητές μας και τις οικογένειες τους, με συνέπεια και υπευθυνότητα και  με στόχο  να εξασφαλίσουμε για αυτούς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης.
Για άλλη μια φορά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σύλλογος μας, όλοι εμείς θα είμαστε κοντά στους αθλητές μας και τους γονείς τους.
Γιατί ο Σύλλογός μας, αλλά και οι αθλητές του αξίζουν ότι καλύτερο και αυτό διεκδικούμε, αυτό προσπαθούμε να τους προσφέρουμε.»
 
Χαιρετισμό απεύθυνε  ο Δήμαρχος Καλλιθέας  που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, συνεχάρη τους αθλητές και τις ομάδες για τις περσινές τους επιτυχίες και τόνισε την σημασία του αθλητισμού και παρέδωσε την έγκριση των τευχών Δημοπράτησης του Νέου Ανοικτού γηπέδου Μπάσκετ για τον Έσπερο.
2
Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης :
Η κα Βάσω Μαργαρίτη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης  «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»
3
 
Ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  « Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
 
IMG_0799
Ο κος Ευσταθίου Κωσταντίνος Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’»  o οποίος έκανε και την βράβευση του μικρού Αθλητή-Φιλάθλου Δημήτρη Διαμαντή.
5
 
Παρευρέθησαν σύσσωμο το ΔΣ του Εσπέρου και πλήθος παλαίμαχων αθλητών και φίλων του ΕΣΠΕΡΟΥ.
Οι Θοδωρής Φουστάνος, Θανάσης Ράμμος, Φίλλιπος Ραψομανίκης, Βασίλης Απτόσογλου, Παναγιώτης Σαμόλης,  Θεόφιλος Γεωργίου, Ανδρέας Κρικέλης, Κοντογιάννης,  Λάκης Μιχαηλίδης, Γιάννης Λάιος, Παναγιώτης Χοντζόπουλος, Αθηνά Πάνια  και πολλοί άλλοι. 
7
Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα παλαίμαχοι αθλητές  και παράγοντες του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ και  για την σεζόν 2014-2015
Τιμήθηκαν οι:
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
            Είναι κοντά στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία σαν φίλαθλος ακολουθώντας την σε όλη την Ελλάδα. Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου τα έτη 2000-2008, μία εποχή που όλα τα τμήματα του συλλόγου ήταν σε Εθνικές Κατηγορίες, επιτυχία που μόνο οι μεγάλες ομάδες είχαν πετύχει. Σημαντικότατη ήταν επίσης η προσφορά του  στην ομάδα  με το βιβλίο « ΕΣΠΕΡΟΣ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»,  ένα λεύκωμα το οποίο έχει δημιουργηθεί από πολύ λίγες ομάδες της Ελλάδας, το επιμελήθηκε ο ίδιος το 2003 και περιλαμβάνει όλα τα τμήματα και τους αθλητές του συλλόγου.
 
8
 
ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ποδοσφαιριστής του ΕΣΠΕΡΟΥ 1949-1964. Ήταν μέλος της ομάδας που αρκετές φορές κατόρθωσε να αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία Αθηνών, την ανώτατη τότε. Στην συνέχεια, προσέφερε σαν έφορος και διοικητικός παράγοντας. Επίσης, σημαντική ήταν η προσφορά του διότι έφερε κοντά στην ομάδα πολλά καινούρια μέλη που στελέχωσαν τις επόμενες διοικήσεις.
9
 
 
ΚΑΡΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
Αθλήτρια Βόλλευ Γυναικών 1978-1985. Ήταν από τις αθλήτριες που αποτέλεσαν την βάση της επαναλειτουργίας του τμήματος το 1978 με επιτυχία. Τα επόμενα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα σαν Υπεύθυνη Ακαδημιών και μέλος του Δ.Σ. Αθλήτρια του συλλόγου υπήρξε και η μικρή της κόρη.
10
 
ΠΛΑΝΤΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
Αθλητής Βόλλευ Ανδρών 1965-1975. Ήταν από τους αθλητές που αποτέλεσαν την βάση για να δημιουργηθεί η μεγάλη ομάδα Βόλλευ που το 1971-1972 έπαιξε στην Α΄ Εθνική Κατηγορία χωρίς να έχει κλειστό γήπεδο, το οποίο ήταν ένας πραγματικά αθλητικός άθλος. Ο εγγονός του είναι αθλητής του συλλόγου μας.
11
 
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Με αυτή την βράβευση θέλουμε να τιμήσουμε έναν οπαδό του συλλόγου που ακολουθεί τις ομάδες σχεδόν 50 χρόνια σε όλη την Ελλάδα κάτω από αντίξοες συνθήκες και κουραστικά ταξίδια. Πάντοτε οργανωτής στο να υπάρχει μια φανατική εξέδρα υπέρ του συλλόγου με την ευρηματικότητα και τις επινοήσεις του. Όπως ο Ολυμπιακός έχει τον Αττίλιο, ο Εθνικός Πειραιά τον « Εθνικάρα» Γιάννη Ματζουράνη, έτσι και ο ΕΣΠΕΡΟΣ έχει τον Νίκο Παπαγιάννη.
12
 
Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν για την σεζόν 2014-2015

  • ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΝΑ
  • ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΣΚΑΝΑ
  • ΟΜΑΔΑ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

 
Βραβεύθηκαν για την επιτυχία τους οι αθλητές και οι αθλήτριες που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2014-2015.
13
 
 

ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ)

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ)

ΓΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΗΛΙΑΝΑ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)

ΚΑΝΙΔΟΥ ΧΑΡΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ)

ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)

ΜΕΤΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)
ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΜΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΡΟΥΣΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΣΣΟΕ (ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ)
ΤΣΟΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)

 
Επίσης βραβεύθηκαν πάνω από εκατό αριστεύσαντες αθλητές και οι αθλήτριες που αρίστευσαν το σχολικό έτος  2014-2015.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και κληρώσεις με πλούσια δώρα. (ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ)
Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους φίλους του ΕΣΠΕΡΟΥ για την παρουσία τους στην εκδήλωσή. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τις προσπάθειές και τους αγώνες μας, ώστε το 2016, να χειροκροτήσουμε νέες, μεγάλες επιτυχίες, από τις αθλήτριες και τους αθλητές μας.
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ SPORTHERO.GR

 
[embedplusvideo height=”481″ width=”802″ editlink=”http://bit.ly/1W5DhO8″ standard=”http://www.youtube.com/v/czV9VfmRxO0?fs=1″ vars=”ytid=czV9VfmRxO0&width=802&height=481&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5848″ /]
 
 

Καλή χρονιά!