ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2018-19


 

Οι συνδιοργανωτές ΕΣΠΕΡΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ   BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ  κατά την Αγωνιστική Περίοδο 2018-19.

Για άλλη μια χρονιά όλοι οι Σύλλογοι υπήρξαμε αρωγοί στην προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και υπέρμαχοι του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Τελετή Λήξης του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 8  Ιουνίου 2019  (ώρα έναρξης 17.30), στο γήπεδο του Πανιωνίου.

 

Παρακαλείσθε να δηλώσετε τα ονόματα των αθλητών/τριων σας που θα συμμετέχουν στην κάθε δραστηριότητα   μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου (με αποστολή στο email tournouabasketypodomon@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 9515896 ή  μέσω  Viber/whats up στο 6974317290).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση των αθλητών/τριων θα πρέπει να είναι ανάλογη με την συμμετοχή των ομάδων σας σε κάθε ηλικιακό γκρουπ.

 

Η προσέλευση των αθλητών θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 30΄ πριν την έναρξη της δραστηριότητας που θα συμμετάσχουν και να δηλώνουν παρουσία στη γραμματεία της διοργάνωσης.

Επίσης, καλούνται όλες οι ομάδες που συμμετείχαν να παρευρίσκονται στην απονομή των μεταλλίων, για να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των αθλητών/τριων μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Τουρνουά Basketball Υποδομών.

Ευχαριστούμε τις ομάδες και τους προπονητές των τμημάτων  που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και σας περιμένουμε στην τελετή λήξης.