Σας ευχαριστούμε!

Η διοίκηση του Έσπερου Καλλιθέας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Μάντζαρη και τον Γιάννη Γράψα, ευχόμενη και στους δύο να συνεχίσουν την εξαιρετική τους δουλειά και την ανέλιξη τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μπορεί να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Έσπερου Καλλιθέας, παραμένει όμως ένας στενός φίλος της ομάδας. Ήταν αυτός που πριν πέντε χρόνια δημιούργησε το όραμα, ώστε η ομάδα μας να ξεκολλήσει από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ και να επιστρέψει στα εθνικά πρωταθλήματα. Μαζί του, ζήσαμε την μεγάλη άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μαζί, ζήσαμε διαδοχικά και τη μεγάλη άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Πετύχαμε την παραμονή στην κατηγορία και πέρυσι, κοιτάξαμε πιο ψηλά και μπορεί οι αρχικοί μας στόχοι να μην επετεύχθησαν, κερδίσαμε όμως αμφότεροι μέσα σε πέντε χρόνια στην αιώνια φιλία, στις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε αλλά και στην ιστορία που γράψαμε.

Ο Γιάννης Γράψας ήταν με τη σειρά του ο άνθρωπος που έτρεχε για όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όποτε το χρειάστηκε ο Έσπερος και έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα ουκ ολίγες φορές, μια αγάπη που είναι αμοιβαία και από εμάς προς αυτόν.

Ευχόμαστε τόσο στον Αντώνη Μάντζαρη, όσο και στον Γιάννη Γράψα να συνεχίσουν την προπονητική τους πορεία και κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Εις το επανιδείν!

Attachment