ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Το ρόστερ του αντρικού του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ  δεν είναι το μοναδικό που υπέστη… λίφτινγκ , κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς υπήρξαν αλλαγές και στο προπονητικό τιμ  των ακαδημιών μπάσκετ του Εσπέρου.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΜΙΝΙ 2007

Παλαίμαχος παίκτης του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  , είναι πτυχιούχος  Emporia State University-Physical education και Προπονητής Α’ Κατηγορίας . Από τους παλιούς προπονητές των ακαδημιών του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΨΑΣ

 ΕΦΗΒΙΚΟ

Ο Γιάννης Γράψας είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Αντώνη Μάντζαρη  ως βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας μπάσκετ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ και από φέτος υπεύθυνος προπονητής του Εφηβικού μας.
 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ Α – ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΟ & ΕΦΗΒΙΚΟ

Ο Ανέστης Γραμματικός υπήρξε για πολλά χρόνια παίκτης και βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα και στα τμήματα ακαδημιών μας. Έχει δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και από το 2017 έχει αναλάβει το Παιδικό Α του συλλόγου μας και είναι βοηθός προπονητή στο αντρικό και το εφηβικό.
 

ΙΚΑΡΟΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2005 , ΜΙΝΙ 2006 , ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008

Ο Ίκαρος Φατούρος είναι από τους κορυφαίους προπονητές σε επίπεδο υποδομών , είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ , έχει δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας και υπήρξε για πολλά χρόνια ένας από τους υπεύθυνους υποδομών του Πανιωνίου. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΔΕΝΕΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο Χρήστος Σερδενές είναι Προπονητής καλαθοσφαίρισης με πολυετή εμπειρία και  διακρίσεις.
Πτυχιούχος  Γυμναστικής ακαδημίας Ζάγκρεμπ Κροατίας-Ειδικότητα Καλαθοσφαίριση , έχει δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας και υπήρξε για πολλά χρόνια προπονητής στις Παγκορασίδες και στα Μίνι Κορίτσια του Παναθηναικού.
 

ΠΕΡΥ ΜΟΥΧΤΟΥΡΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2008-09

Ο Πέρυ Μουχτούρης , ένας ακόμα προπονητής με μεγάλη εμπειρία σε ακαδημίες μπάσκετ , είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ , έχει δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας και για χρόνια προπονητής στις ακαδημίες του Πανιωνίου.  

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΓΚΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2009 & ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2010

Ο Δημήτρης Πρόγκας είναι για 3η συνεχομένη χρονιά παίκτης και προπονητής στις ακαδημιές του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ.

ΝΙΚΗ ΤΗΛΚΕΡΙΔΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Η Νίκη είναι και αυτή καινούργια προπονήτρια στην οικογένεια του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ και έχει αναλάβει το τμήμα ΜΙΝΙ κοριτσιών της ομάδας. Έχει δίπλωμα Γ΄κατηγορίας.
 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΑΤΑΝΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ Β

Ο Άγγελος Κοματάνος είναι ένας νέος προπονητής στις ακαδημίες του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ , ανέλαβε φέτος το τμήμα του Β’ Παιδικού της ομάδας μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2011

Ο Γιώργος Ροδοκανάκης , ένας νέος προπονητής στις ακαδημίες του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ , ανέλαβε φέτος το τμήμα της Ακαδημίας 2011. Είναι τελειόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Καλωσορίζουμε παλαιούς και νέους προπονητές και τους ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά.