Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά το περασμένο Σαββατοκύριακο που διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ.
Για ακόμα μια φορά, ο πρωταθλητής μας, Δημήτρης Αδαμαντίδης, τερμάτισε στην πρώτη θέση. Διατήρησε το αήτητο για 4η συνεχομενη χρονια δείχνοντας και πάλι μεγαλείο ψυχής και στεφθηκε πρωταθλητης Ελλάδος στην κατηγορία Τ11.
Στην ίδια κατηγορία η αθλήτρια Έλντα Γρατσώνη που προπονείται στο συλλογο μας, κατέκτησε άξια την τρίτη θέση δίνοντας σπουδαίους αγώνες και χαρίζοντας της την πρώτη για εκείνη σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο.
Και οι 2 αθλητές έκαναν περήφανους τους γονείς τους , το κοινό που τους παρακολούθησε και φυσικά εμένα ως προπονητή τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους ίδιους και τις οικογένειες τους για τον αδιάκοπο αγώνα τους, για συνεχή βελτίωση, γεγονός που αποτελεί από μόνο του μια τεράστια επιτυχία, στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερες αθλητικές διακρίσεις και συνεχίζουμε μαζί δυναμικά κάθε προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο τόσο στη προπόνηση, όσο και σε κάθε επίσημη διοργάνωση.

Attachment