Νικήστε τον διαβήτη μέσω των πατινιών

Ο διαβήτης βρίσκεται σε άνοδο, και είναι σχεδόν τόσο κοινό όσο και οι καρδιακές παθήσεις. Αλλά όλα είναι αλληλένδετα. H ανθυγιεινή διατροφή, ο καθιστικός τρόπος ζωής, το να είναι κάποιος υπέρβαρος, και η έλλειψη αερόβιας άσκησης προκαλεί συχνά διαβήτη τύπου 2.

Η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη προτείνει δύο βασικούς τύπους σωματικής άσκησης για τη διαχείριση και πρόληψη του διαβήτη – την δυναμική προπόνηση και την αερόβια άσκηση, τα οποία είναι οφέλη των πατινιών. Ως εκ τούτου, με τα πατίνια μπορείτε να ελέγξετε αποτελεσματικά το διαβήτη με τα πατίνια.

Το Roller Skating είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αερόβιας άσκησης, και η αερόβια άσκηση από αυτά βοηθά το σώμα σας να χρησιμοποιεί και να ελέγχει καλύτερα την ινσουλίνη σας. Τα πατίνια ενισχύουν την καρδιά και τα κόκαλα, ανακουφίζουν από το άγχος, μειώνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, και βελτιώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν τον διαβήτη, ως αποτέλεσμα θα μπορούσατε να κάνετε πατίνια για τον έλεγχο του σακχαρώδη διαβήτη ή ακόμα και να εμποδίσετε την δράση του.

Οι γιατροί συστήνουν στους ασθενείς με διαβήτη και εκείνους που θεωρούνται «σε κίνδυνο» να ασκούνται για περίπου 30 λεπτά από ελαφριά έως μέτρια αερόβια άσκηση 5 ημέρες την εβδομάδα. Αν πραγματικά θέλετε να πάρετε τον έλεγχο του σακχαρώδη διαβήτη στα χέρια με τα πατίνια, κάντε περισσότερο από το προτεινόμενο πέντε φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε πατίνια ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μην αφήσετε να περάσουν δύο ή παραπάνω μέρες χωρίς να κάνετε για να είστε σε φόρμα και πάντα υγιής.