“Μεζεδοπωλείο ΣΠΑΓΓΟΣ”

“Μεζεδοπωλείο ΣΠΑΓΓΟΣ”

Νέος χορηγός για το τμήμα μπάσκετ

 Η επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας στην προσπάθεια του στην Β’ Εθνική Κατηγορία με το Μεζεδοπωλείο ¨ΣΠΑΓΓΟΣ” και τον ιδιοκτήτη του Κο Στάθη Κοροσίδη.

“Από τον βοριά της Κηφισιάς στο κύμα του Μικρολίμανου, ο ανανεωμένος ΣΠΑΓΓΟΣ μας καλωσορίζει στο νέο του σπίτι και μας προσφέρει μαγικές στιγμές διασκέδασης με πολύ χορό και κέφι! Ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στον Πειραιά , με ζωντανή μουσική από καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές , απολαυστικά ατομικά μενού και μεζέδες κάθε λογής.

 Καθημερινά από τη 13:00 για φαγητό και εκεί θα βρείτε την ποικιλία και την ποιότητα που αναζητάτε σε προσιτές τιμές. Διαθέτει δύο διαφορετικούς χώρους, ο ένας δίπλα στην θάλασσα και ο δεύτερος απέναντι, εκεί όπου γίνονται οι ζωντανές εμφανίσεις.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ακτή Κουμουνδούρου 18 , ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4124001

Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Στάθη και το Μεζεδοπωλείο “ΣΠΑΓΓΟΣ” για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Η μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών του τμήματός μας συνεχώς διευρύνεται με νέες πολύ σημαντικές συνεργασίες, γεγονός που αρχικά μας τιμάει ιδιαιτέρως και κατά δεύτερον, μας γεμίζει με πίστη και αισιοδοξία .