Με τον Αργοναύτη Τριγλίας την Κυριακή

 

Τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας θα αντιμετωπίσει ο Έσπερος αυτήν την Κυριακή 28/11 στις 17.00 στο κλειστό ‘Εσπερος, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα μας έχει μέχρι στιγμής 4νίκες – 2 ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ οι προσεχείς αντίπαλοί μας από την Ραφήνα 3-2 νίκες, με ένα ματς λιγότερο στον 1ο όμιλο της Β’Εθνικής και κέρδισαν την περασμένη Κυριακή 79-62 στην έδρα τους την Ενωση Ιλίου. Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της πορείας της πολύ νεανικής μας ομάδας την εφετινή σεζόν, σε έναν όμιλο πάρα πολύ αμφίρροπο. Είναι ευκαιρία να ανέβετε στο γήπεδό μας στον Λόφο της Σικελίας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον ανανεωμένο ‘Εσπερο.
Mια καλή αφορμή για όλους όσους έρθουν στο κλειστό είναι και να αποκτήσουν την κάρτα φιλάθλου που θα βοήθησει και τον Έσπερο να αντιμετωπίσει πιο δυνατός αυτήν την κρίσιμη χρονιά.

Μάσκα απαραίτητα για όλους τους θεατές και βέβαια θα τηρηθούν απαραίτητα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ για τον covid.

Σας περιμένουμε να χειροκροτήσουμε μαζί τον Έσπερο.

#Καλλιθέα #pokesperos #kallitheaCity #ESPEROS #εσπερος #kallithea

Attachment