ΛΗΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 11 & 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 
Με τη λήξη της σχολικής περιόδου, ολοκληρώθηκαν και οι προπονήσεις των ακαδημιών του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ για την περίοδο 2015-16.
Με τη μαζική συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών του ΕΣΠΕΡΟΥ και των γονέων τους, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αγωνιστική χρονιά  το Σαββάτο και την Κυριακή 10 & 11 Ιουνίου  στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου.
Εσωτερικοί αγώνες, διαγωνιστικά παιχνίδια, βραβεύσεις στους νικητές και στις νικήτριες και απονομές αναμνηστικών έδωσαν τη χαρά της συμμετοχής στο παιχνίδι στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί γονείς.
Με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αθλητικής περιόδου, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών μας,  για την επιλογή τους να εμπιστευθούν την αθλητική πρόοδο των παιδιών τους στον Σύλλογό μας.     
Μια χρονιά ακόμα, γεμάτη προσπάθειες,  εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδες και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη.
Επίσης ευχαριστούμε και προπονητές και συνεργάτες του ΕΣΠΕΡΟΥ που και φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Βασικός στόχος και σκοπός της πολυετούς προσπάθειάς μας να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχει κοινωνική όψη και περιεχόμενο.
Από την 1η  Σεπτεμβρίου  θα ξεκινήσουν οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών στις Ακαδημίες ΜΠΑΣΚΕΤ – ΒΟΛΛΕΥ –  ΧΑΝΤΜΠΟΛ-ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ του  Συλλόγου μας, ενώ η έναρξη των προπονήσεων προγραμματίζεται για το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη.
Θα μας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά  και θα επιβραβεύσει το έργο όλων όσων μοχθούν για την αρτιότερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας (Διοίκηση – Προπονητές), η παρουσία σας δίπλα μας στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
1ο ΜΕΡΟΣ
[wowslider id="24"]
 
 
2ο ΜΕΡΟΣ
[wowslider id=”26″]
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
3ο ΜΕΡΟΣ
[wowslider id="23"]
 

Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!