ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΛΕΥΡΗΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη ανανέωση της συνεργασία της με τα  Φροντιστήρια ΣΑΛΕΥΡΗΣ.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά του στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη και υποστήριξη στον σύλλογο μας.

 

“Επενδύουμε στην γνώση, ώστε να κάνουμε πολίτες ικανούς να διεκδικήσουν και να πετύχουν σε
οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον”

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης απο το 1974.

Με σταθερά βήματα, προγραμματισμό, οργάνωση και με βασικό στόχο την επένδυση στη ανθρώπινη γνώση, σήμερα ο οργανισμός μας έχει πέντε κέντρα στην περιοχή της Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης και προσφέρει σημαντικό έργο στην εκπαίδευση.

Στα χρόνια αυτά, χιλιάδες σπουδαστές φοίτησαν και συνεχίζουν να φοιτούν αποκτώντας πτυχία στις πιο δημοφιλείς γλώσσες της Ευρώπης: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά & Ρωσικά.

Στα τέλη της 10ετίας του ’90 προστέθηκε στον οργανισμό μας το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ προσφέροντας τεχνογνωσία και κατάρτιση στους σπουδαστές στον τομέα των MULTIMEDIA.

Έχοντας ως αρχή την συνέπεια και την αγάπη προς τον σπουδαστή, με τον ίδιο ζήλο που υπηρετήσαμε ως τώρα την ιδιωτική εκπαίδευση, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις συνεχείς νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Βασιζόμενοι στην βιωματική διδασκαλία, στον σεβασμό του σπουδαστή-μαθητή, στο σωστά καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό:

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ KAI ΣΤΟΧΕΥΟYME ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Attachment