ΕΣΠΕΡΟΣ BASKETBALL ACADEMY

Το αστέρι του Εσπέρου συνεχίζει ν’ ανατέλλει!
🏀 Έχοντας θέσει εξ αρχής σε προτεραιότητα το αναπτυξιακό κομμάτι ως μια αδιαπραγμάτευτη αρχή της στρατηγικής της, η νέα διοίκηση του Συλλόγου -σε σταθερή συνεργασία με την επιτροπή μπάσκετ- κάνει άνοιγμα σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες με μελλοντικό στόχο τη στελέχωση της πρώτης ομάδας από παίκτες της ακαδημίας.
💙 Ανέκαθεν ο ΠΟΚ στήριζε τα δικά του παιδιά και είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, φροντίζοντας στο μεσοδιάστημα οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να λαμβάνουν τα απαιτούμενα εχέγγυα για να προχωρήσουν σταδιακά, κάνοντας το επόμενο βήμα.
⛹️‍♂️ Με προπονητές που γνωρίζουν το αντικείμενο και ποντάροντας στις αγωνιστικές αξίες που πρεσβεύει μια ιστορία 80 ετών, την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου ο Έσπερος ξεκινά τη διαδικασία των νέων εγγραφών χωρίς διαχωρισμούς ή αποκλεισμούς και συνδρομές εναρμονισμένες στις περιστασεις της εποχής.
📍 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των Ακαδημιών (ανοιχτό γήπεδο Καλλιθέας – Ελ Πάσο) Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 18:00 ως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 ως 13:00.
📞 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109515896, 6973641208
Μόνο μαζί θα κρατήσουμε φωτεινό το Αστέρι και το «Ε» που μας ενώνει!