ΕΣΚΑΝΑ Α ΑΝΔΡΩΝ: "Τιτάνιος Έσπερος στον δρόμο προς την Γ’Εθνική"


 

Για την 18η αγωνιστική ο ΕΣΠΕΡΟΣ  χρειάστηκε τη παράταση για να αναδειχθεί ο νικητής  σε ένα παιχνίδι που  ήταν ντέρμπι από την αρχή. Φανατική κερκίδα , δύναμη και πάθος από τους παίκτες , η ομάδα του Αντώνη Μάντζαρη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 65-70 στην παράταση.

 
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ – ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 65-70 
Διαιτητές : Σκούτας , Φραγγούλη Κομιανός
Δεκάλεπτα : 11-13,27-33, 40-45, 56-56 (καν. αγ,) 65-70
ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ (Φώσκολος , Φαραώ): Ραζής 8, Πλατής 8(1) , Γκίκας 10(1) , Παπαδημητρακόπουλος 7,  Καπέτσης 4 , Καδδάς 17(1) , Ξυνογαλάς 11,  Δρόσος Καρύκας
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ (Μάντζαρης Γράψας): Βλασσόπουλος 5 , Χαρούνι 10 , Καραγιαννίδης 5(1), Χατζηκίδης 13(3) , Πρόγκας  8, Αγγελόπουλος 11(1) , Καρλάφτης 6(2)  , Αθανασιάδης 3(1), Γραμματικός 6, Τράγος , Ντόσκορης 3(1)
 
 
“Ο Έσπερος Καλλιθέας πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα των Τραχώνων Αλίμου, με την ομάδα του Αντώνη Μάντζαρη να συνδυάζει την ουσία με το θέαμα. Ο Κλαούντιο Χαρούνι πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, δείχνοντας τις αθλητικές ικανότητες του.
Ο Έσπερος Καλλιθέας τα χρειάστηκε στον Άλιμο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση των Τραχώνων με 70-65 για τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, πανηγυρίζοντας τη 17η νίκη του.”
 ebasket.gr
 
 
“Ο Έσπερος Καλλιθέας βαδίζει ολοταχώς για τις Εθνικές κατηγορίες, με την χθεσινή (13/2) του νίκη στους Τράχωνες να του δίνει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.
Η σπουδαία νίκη της ομάδας του Αντώνη Μάντζαρη στην παράταση, κρίθηκε με το εξαιρετικό κάρφωμα του Κλαούντιο Χαρούνι.” SUPERBASKET

Δίδυμο!!

Gepostet von Zamir Fatbardha Haruni am Montag, 13. Februar 2017

”Ατσάλινος” αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ο ΠΟΚ Έσπερος ο οποίος, με διακριθέντες Χατζηκίδη – Αγγελόπουλο – Χαρούνι, ”λύγισε” στην παράταση τους Τράχωνες οι οποίοι είχαν σε καλή βραδιά Καδδά – Ξυνογαλά – Γκίκα και οδεύει ολοταχώς προς την Γ΄ Εθνική.” SPORTOFFICERS
“Μπορεί να δυσκολεύτηκε ακόμα μια φορά αλλά το μέταλλο αυτής της ομάδας είναι για να κερδίζει τα παιχνίδια όσο δύσκολα και να είναι. Ο Έσπερος πέρασε ένα ακόμα παιχνίδι δια πυρός και σιδήρου, αυτή την φορά νικώντας στην παράταση 65-70 (κ.α. 56-56) τους Τράχωνες και έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς την άνοδο για την Γ’Εθνική.
Οι Καλλιθεώτες είχαν την πρωτοπορία στο σκορ σε όλο το παιχνίδι εκτός απο την 4η περίοδο όπου και η αντίδραση των Τραχώνων έφερε το παιχνίδι στην παράταση για ένα ακόμα παιχνίδι για την ομάδα του Μάντζαρη. Όλα τα παιχνίδια πλέον είναι πολυ δύσκολα αφού όλοι θέλουν να νικήσουν τους πρωτοπόρους όχι για το πρεστίζ αλλά για να καταφέρουν το κάτι παραπάνω που θα τους φέρει σε θέση ισχύος με τις άλλες ομάδες που παλεύουν για κάποια θέση είτε είναι για τα play-off είτε για τα play-out.”  sportmax
“Ο Έσπερος Καλλιθέας τα χρειάστηκε στον Άλιμο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση των Τραχώνων με 70-65 για τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, πανηγυρίζοντας τη 17η νίκη του.”
 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2/2017

ΕΣΠΕΡΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΩΡΑ 20:00 , ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΣΠΕΡΟΥ