Έλαμψε η ομάδα πατινιών του Εσπέρου στους Αρκάδιους Αγώνες

Έλαμψε η ομάδα πατινιών του Εσπέρου στους Αρκάδιους Αγώνες

Έλαμψε η ομάδα πατινιών του Εσπέρου στους Αρκάδιους Αγώνες

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το μέλλον της ομάδας μας προμηνύεται λαμπρό. Ο Έσπερος συμμετείχε στους Αρκάδιους Αγώνες Πατινιών που πραγματοποιήθηκαν στη μαρίνα του Ρεθύμνου το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου. Οι αθλητές μας στην παρθενική τους συμμετοχή σε αγώνες τα πήγαν περίφημα, καθώς κατέλαβαν τέσσερις πρώτες θέσεις και μία τρίτη.

Στη διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν επίσης ο Ο.Κ.Α Πρέβελη και ο Α.Ο ΔΥΜΗΣ. Παιδιά διαφόρων ηλικιών διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε δύο αγωνίσματα ανά κατηγορία, σπριντ και μεγαλύτερων αποστάσεων. Επίτιμος προσκεκλημένος του Ο.Κ.Α. Πρέβελη, του σωματείου που διοργάνωσε τους αγώνες, ήταν ο Pascal Briand, καταξιωμένος αθλητής με παγκόσμιες διακρίσεις και ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Γαλλίας.

Οι αθλητές μας επέστρεψαν από το πανέμορφο Ρέθυμνο γεμάτοι εμπειρίες και αυτοπεποίθηση, καθώς συνειδητοποίησαν μέσω των αγώνων τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο σκληρά με τους προπονητές τους θα έχουν λαμπρό μέλλον. Επίσης πρέπει να επισημανθεί ότι τα μέλη της αποστολής του Εσπέρου διαπίστωσαν ότι το άθλημα των πατινιών κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους στη χώρα μας. Παράλληλα ανυπομονούν για την επόμενη διοργάνωση στην οποία είναι αποφασισμένα να παρουσιαστούν ακόμη καλύτερα.

Attachment