ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ σχολίασε ως εξής την ανακοίνωση της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ στο facebook (βλέπε πιο κάτω το προηγούμενο άρθρο):
Το μπάσκετ κάθε χρόνο βελτιώνει τους κανονισμούς του με σκοπό να γίνεται δικαιότερο και να κερδίζει ο καλύτερος. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 δίκαια κέρδισε ο καλύτερος.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Η Eπιτροπή Mπάσκετ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
 
 
 
 
Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ στο facebook

ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ- ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 67-62
Φαίνεται ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων επηρέασαν αρνητικά την ομάδα μας, που έχασε το ντέρμπυ κορυφής στις λεπτομέρειες,χωρίς να ικανοποιησει, αφού σε κρίσιμα σημεία οι παίκτες μας δεν είχαν το  καθαρό μυαλό που χρειάζονταν για και υπέπεσαν σε αδικαιολόγητα λάθη (σύνολο 18) που δεν συγχώρεσε ο αντιπαλος.
Παρ’όλα αυτά ο αγώνας κρίθηκε οριστικά  στα 3″ οταν ο Ορέστης Λίτσος αστόχησε σε σουτ 3 ποντων ,ενώ το σκορ ήταν 65-62 και τελείωσε με δύο εύστοχες βολές των αντιπάλων σχεδόν σε νεκρό χρονο που ανέβασαν την διάφορα στους 5 πόντους.
Η απουσία του πολυπειρου guard Δημητρη Αποστολοπουλου ήταν οπωσδήποτε καθοριστική, ενω
δικαιολογημένα είναι τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία δύο ποιοτικών διαιτητών όπως οι κ.κ Μαγκουνής και Σπυροπουλος, που σίγουρα ευνόησε το παιχνίδι των αντιπάλων. Εκτός των άλλων περιμενουμε το βίντεο του αγωνα για να δούμε αν τελικά ήταν διποντα, όπως τα μετρησαν οι διαιτητές η τρίποντα όπως τα είδαμε εμείς, δύο σουτ των Νιφόρα και Λιτσου.
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ (Γραψας-Γραμματικος)
Αγγελόπουλος 5,Καραγιαννιδης 2, Χατζηκιδης 11(1),Καρλαφτης 2,Χαρουνι Ν. 7, Κατσουρης 6, Κρητικός 6, Βλαχόπουλος 8,Χαρουνι Κ. 15, Καραμπελας, Βαρσος, Κακαβουλας 4.
ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ( Χαρτοματσίδης-Κιτσούλης)
Παπανδρέου 11(2),Μάντζιος 3(1),
Γεωργακόπουλος 5,Λίτσος 14(4),Νάσσης, Ντάλλης 2,Κωνσταντάκος,  Μουλάς, 
Μπίγγος 9(1), Σαλτουρίδης 2, Μαλούκος 11, Νιφορας 5(1)
Η στατιστική του αγωνα επιβεβαιώνει δυστυχώς την πρώτη εκτίμηση μας για τη διαιτησία του αγωνα.
14 βολές η ΠΕΝΤΕΛΗ και 29 ο ΕΣΠΕΡΟΣ σε ένα αγώνα 65 ποντων, όταν μάλιστα ο ΕΣΠΕΡΟΣ πίεζε συνεχώς σε όλο το γήπεδο και η ΠΕΝΤΕΛΗ έπαιζε παθητική άμυνα.
Το βράδυ θα δούμε το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις, με τα σουτ των Νιφόρα και Λίτσου που μέτρησαν για διποντα.
Όπως και να’χει αναγνωρίζουμε ότι και οι διαιτητές άνθρωποι είναι.
Εξ’ άλλου τι νόημα έχει η διαμαρτυρια;
Το αποτέλεσμα μετράει.