ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ,  καταδικάζει ρητά , απερίφραστα και κατηγορηματικά κάθε εκδήλωση βίας σε αθλητικούς χώρους, ανεξάρτητα αν αυτή είναι αποτέλεσμα πρόκλησης ή αν εκδηλώνεται απρόκλητα.
Όμοια καταδικάζει και εκφράζει την απαξία του σε κάθε συμπεριφορά, από όπου και όποιον και αν προέρχεται, που αντιβαίνει το “ευ αγωνίζεσθαι”  ως ιδρυτικό καταστατικό σκοπού του Ομίλου μας.
Εκφράζουμε, από την πρώτη στιγμή , απερίφραστα αισθήματα συμπάθειας στην οπαδό της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ , θύμα αδικαιολόγητου υπό κάθε έννοια και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, τραυματισμού που υπέστη την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 μετά τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ.
Παράλληλα όμως οι προκλητικές δηλώσεις της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ανυπόστατες κατηγορίες και οι συκοφαντικές αναφορές κατά του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ έχουν στόχο μόνο την δημιουργία εντυπώσεων.
Με εξίσου δυνατή φωνή , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ καλεί κάθε εμπλεκόμενο στα αθλητικά δρώμενα και ιδιαίτερα την ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, να μην εξηγεί γεγονότα στη βάση ατελέσφορων επιδιώξεων, αναπόδεικτων και προσβλητικών εικασιών και πάνω από όλα, να μην χάνει και το δάσος της ιστορίας, των αξιών και της προσφοράς του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ κοιτάζοντας μόνο το δένδρο στις παρυφές αυτού του δάσους.
Το ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ