ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ SANTE Θησέως 74 Χαροκόπου

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ SANTE Θησέως 74 Χαροκόπου

Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη ανανέωση της συνεργασία της με το SANTE Θησέως 74 & Χαροκόπου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά του στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη και υποστήριξη στον σύλλογο μας.

“Το Sante Original είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της Καλλιθέας. Από το 1999 καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών στις αλμυρές και γλυκές γεύσεις και κυρίως…στη μπουγάτσα!! Ένα πέρασμα από το Sante είναι το κατάλληλο για ένα πρωινό ξύπνημα αλλά και για να «στρώσει» το στομάχι μετά από ένα ξενύχτι.
Η τεράστια τζαμαρία που περιβάλλει το μαγαζί αφήνει σε κοινή θέα το παρασκευαστήριο και μπορείς να δεις τη διαδικασία παρασκευής της «περίφημης» χειροποίητης ζύμης . Όλα τα υλικά είναι ελληνικής παραγωγής και όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται αυθημερόν (γιατί έτσι κι αλλιώς εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ).
Εκτός όμως από τις αλμυρές απολαύσεις το Santé κάνει και την καλύτερη μπουγάτσα της Αθήνας. Μια μπουγάτσα με «Σαλονικιώτικη» τεχνοτροπία που στέλνει το Santé στην κορυφή της «Αθηναϊκής» λίστας με τις καλύτερες μπουγάτσες. Μπορείτε να την απολαύσετε κλασσικά με ζάχαρη άχνη και κανέλα, με λιωμένη σοκολάτα αλλά και με παγωτό μηχανής.
Μόλις δοκιμάσετε τις λιχουδιές του Santé είμαστε σίγουροι ότι θα γίνετε κι εσείς δέσμιοι των γεύσεων του. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου πρόβλημα καθώς μπορείτε να το επισκεφτείτε 24 ώρες το 24ωρο. Η ακόμα και να τα παραγγείλετε στο σπίτι καθώς το Santé διαθέτει και delivery!
Sante
Ελευθερίου Βενιζέλου 74, Καλλιθέα
Τηλ. 210 9520777