ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΡΑΛΙ & ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΟΡΦΕΑΣ : ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ  ΚΟΡΑΛΙ & ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ  ΟΡΦΕΑΣ : ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ

 Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  ανακοινώνει  τη ανανέωση της συνεργασία της με το Μεζεδοπωλείο “ΚΟΡΑΛΙ” και την αίθουσα δεξιώσεων “ΟΡΦΕΑΣ” για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Τους ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξη στον σύλλογο μας.
Το Μεζεδοπωλείο – Ουζερί Κοράλλι στην Καλλιθέα είναι ένας πραγματικά φιλικός και οικείος χώρος, ιδανικός για οικογένειες, αλλά και για μικρές και μεγάλες παρέες, που θέλουν να γευθούν ξεχωριστές γεύσεις! Η προσεγμένη ποιότητα στα τροφικά υλικά, τα ιδιαίτερα προσεγμένα πιάτα, η πρόθυμη και γρήγορη εξυπηρέτηση, το όμορφο περιβάλλον, αλλά και οι αληθινά προσιτές τιμές, είναι οι βασικοί λόγοι που κάνουν το μεζεδοπωλείο – ουζερί Κοράλλι να ξεχωρίζει από το 1995!”

“Η αίθουσα δεξιώσεων Ορφέας έχει χωρητικότητα 500 ατόμων και είναι κλιματιζόμενη. Η απλότητα συναντά την πολυτέλεια με μοναδικές ανθοσυνθέσεις και διακοσμητικά στοιχεία της επιλογής σας. Με γνώση και εμπειρία στον χώρο των γαμήλιων δεξιώσεων, αναλαμβάνουν τα πάντα, ώστε να ευχαριστηθείτε στο μέγιστο τη μοναδική εκείνη μέρα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η διακόσμηση, το μενού, η μουσική και φυσικά πληθώρα ιδεών που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, είναι μόνο ένα δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρουν.”