Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ με "ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ"

 
Η επιτροπή Μπάσκετ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την πασίγνωστη αλυσίδα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ. 
            Η εν λόγω εταιρεία, η οποία εδρεύει στην οδό Χαροκόπου 42 στην Καλλιθέα και με υποκαταστήματα  στην οδό Παρθενώνος 14 στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αμισού 75 στο Κερατσίνι και στην οδό Χαμοστέρνας 40 στα Πετράλωνα και αποτελεί για χρόνια σήμα κατατεθέν ποιότητας και εξυπηρέτησης, θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά το Μεγάλο  Χορηγό του ανδρικού τμήματος Μπάσκετ.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ με μέλη του ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ μπροστά στο κατάστημα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ  Χαροκόπου 42 Καλλιθέα.


 
Αισθανόμαστε ιδιαιτέρως τυχεροί και ευτυχείς που κάποιες συνεργασίες μας έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου σε σχέσεις ζωής.
Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο πόσο καθοριστική είναι η στήριξη των προσπαθειών μας από επιχειρηματίες του ήθους και της ιστορίας του κου Αντώνη Τσάτσο ιδιοκτήτη της επιχείρησης  ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στην πόλη της Καλλιθέας.

Σε μία περίοδο που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παλεύει με νύχια και με δόντια να επιβιώσει, τέτοιου είδους συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης, όπως αυτή που έχουμε αναπτύξει με τον κο Αντώνη Τσάτσο και τα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ  εν γένει, είναι κάτι που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Καλούμε λοιπόν για ακόμα μία φορά όλους τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που αποδεδειγμένα και διαχρονικά στέκονται στο πλευρό μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Αντώνη Τσάτσο, διαχρονικό φίλο της ομάδας μας, που για 5η συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό μας.