🏆Αγώνες Πατινιών στο Ρέθυμνο

🏆Αγώνες Πατινιών στο Ρέθυμνο

💥💯⛸📍Σύλλογοι από Αθήνα, Πάτρα, Ρέθυμνο βρεθήκαμε στον τόπο των τελευταίων στις 🗓6 Νοεμβρίου για τους 🏆Αρκάδιους Αγώνες Πατινιών. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ανέδειξαν, φορώντας τα skate τους, τις προσπάθειες των προπονήσεών τους και τη χαρά του αθλήματος που λατρεύουν.

🙏Όλα αυτά χάρη στον Ο.Κ.Α. Πρέβελη και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη, τους οποίους και ευχαριστούμε βαθιά μαζί με τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς για την άρτια και όμορφη διοργάνωση!

🎯⛸💯Η ομάδα μας, ανάμεσα στους πρωτοπόρους της χώρας στο skating, καλλιεργεί το Ολυμπιακό άθλημα του Roller Speed Skating ⛸ και βάζει κάθε χρόνο όλο και 🔝υψηλότερους στόχους.

🙌Το σημαντικότερο όλων είναι ότι, επενδύουμε και συμβάλλουμε όλοι μαζί στην κοινωνικοποίηση των παιδιών και των εφήβων και στην ενασχόλησή τους με ένα ξεχωριστό άθλημα που θα αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια σε πολύ σημαντικό βαθμό.

Θέλουμε και πάλι να δώσουμε τα 👏👏👏συγχαρητήριά μας στους αθλητές και τους προπονητές τους, ενώ ανυπομονούμε να δώσουμε ραντεβού σε 💪επόμενες διοργανώσεις.

Στο μεταξύ, ας απολαύσουμε αθλητές, γονείς και προπονητές λίγες ακόμη 📷 εικόνες των παιδιών. Αυτές της προετοιμασίας, του αγώνα, της αγωνίας και της χαράς. Γιατί δεν μετράνε μόνο τα (9)🥇🥈🥉μετάλλια!😉🤩🙌

#weloveskate #έσπερος #esperosrollerskates #speedskating #αρκάδια #έλαστηνομάδαμας