ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-18

 

 

 

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Π.Ο.Κ. Έσπερος για την περίοδο 2017-2018.

Με κεντρικό σύνθημα «ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ» κυκλοφόρησαν οι κάρτες που θα συνοδεύσουν το ταξίδι της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών οι οποίες κοστίζουν 30€ και παρέχουν πολλά προνόμια στους κατόχους τους.

Κατ’ αρχήν είναι εξασφαλισμένη η ελεύθερη είσοδος στους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Π.Ο.Κ. Έσπερος στη Γ΄ Εθνική  (13 αγώνες) , στο κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΝΑ , καθώς επίσης και σε οποιουσδήποτε άλλους αγώνες φιλικούς  ή επίσημους που θα διεξαχθούν με γηπεδούχο την ομάδα μας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του συλλόγου.

Αποκτήστε λοιπόν τη δική σας προσωπική κάρτα Φιλάθλου και πιάστε θέση στην εξέδρα κερδίζοντας μοναδικά προνόμια,  προσφορές και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής μας και όχι μόνο, συμμετοχή σε διαγωνισμούς καθώς και άλλα πολλά και πλούσια δώρα.

Άλλωστε αυτή τη χρονιά  ο Έσπερος είναι ο  μοναδικός εκπρόσωπος της Καλλιθέας στο μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο και η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. 

Ας στηρίξουμε λοιπόν, στην πράξη, το δύσκολο φετινό εγχείρημα και ας αποδείξουμε πως τη φετινή περίοδο πραγματικά θα είμαστε Μια Πόλη – Μια Ομάδα!!!

 

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται καθημερινά 10:00 – 13:00 από το γραφείο του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ , Αραπάκη 6 , Καλλιθέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9515896 , μέσω mail στο esperos1943@gmail.com ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

 

Ονοματεπώνυμο *
E-mail:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
-
Θέμα:
Μήνυμα:

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση